Ny planer igen för resan till Sundsvall

Först var planen att vi skulle åka på Onsdag kväll eller på Torsdag morgon till Sundsvall, och då pratar vi om vecka 19, alltså den 9 eller 10 Maj.

Men då ringde Socialtjänsten och påminnde oss att vi hade lite pappersarbete kvar innan vi kunnde åka bort så länge.... Så hon klämde in oss den 11 Maj klockan 13:15 på eftermiddagen, vilket var fanststiskt snällt och bra men det förändrade våra planer att hinna träffa så många som möjligt i Sundsvall.
Flyget till Valencia går tidigt på Måndag morgon.

men .. igår frågade vi fint vid vårt hembesök och det fanns en tid på Torsdag förmiddag istället... Så vi åker från Umeå före lunch den 10 Maj.

Så nu hinner vi träffa i stort sätt alla vi vill... om de vill träffa oss och är lite flexibla.

Kommentarer
Postat av: Moster Berit

Ni är hjärtligt välkomna till Njurunda, vi ser fram emot att få rå om er!

2007-04-29 @ 20:21:36
Postat av: Moster Britten

Sätt upp oss på listan. Håkan kommer hem från Göteborg och jag från Stockholm den 12 maj. Men vi har ju hela helgen på oss. Ser att du redan fixat ditt boende. Då kan jag tala om för Patrik att ni inte beöver hans rum. Då slipper han planera allt med madraser på golvet i vårt rum och städning i sitt osv...

2007-04-30 @ 07:20:48
Postat av: Birgitta

Britt,
När har ni semester...??
kanske Li och Jag kan få bo hos er när vi kommer hem från Spanien, för då är Berit och Beppe på semester och Li och jag är lite mörkrädda i ett stort tomt hus i Njurunda....
..men det beror på om ni är på semester...

Kram
// B

2007-04-30 @ 08:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback