Omväga paket - adresserat till Li Edström



Idag kom det ett paket adresserad till Li Edström. Kylgränd 197 .......
Och det paketet har tagit låååång tid på sig att komma fram från Kicki, Lasse, Maya och Emil i Sundsvall....

Jag fick en förvarning i söndags när Kicki mailade och frågade om det inte kommit ett paket till oss från dom, vilket det inte gjort. Det var skickat mer än en vecka tidigare, så det borde kommit fram trots att vi bor 27 mil norrut...  Jag kollade med vårt post-ställe på OKQ8 om de hade någor till oss... vilket de inte hade.

Då kom det ett mail till från Kicki- som nu kommit på att vi bodde på Kylgränd 231 och inte på 197.
På Kylgränd 197 bor en annan Stefan Edström.  En Kurt Stefan Edström som är 11 månader äldre än Li´s pappa Kent Stefan Edström

Så med denna förvirring och med ett, för brevbäraren, på gatan helt okännt förnamn var det inte lätt att veta att paketet skulle till oss.....  så det hanmade på Kylgränd 197 - helt enligt adresslappen....

Men Kicki ringde och frågade  Kurt Stefan Edström om de hade fått ett paket som inte kommit rätt....
Så var det och våra grannar längre in på området bar snällt hit paketet och Li fick därmed sin första post till Umeå - och troligtvis även det första någonsin...    Kul historia va..??

Men nu till det spännande, vad var det i paketet...??  Ett par jättefina tunna, mjuka, röda manchetsterbyxor och en mjuk stickad randig tröja.
Samt... ett  paket i paketet - med guldpapper och lila glittriga snören och rosett - som enligt instruktion skall öppnas av Li när hon kommit hem.
Jag har inte öppnat det, faktiskt...  men - det som är i paketet har armar, ben och ett huvud...  och är lite mjukt....  :-)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback