Medicinskåpsuppdatering

Medicinskåpsuppdatering

Vi är nästan klara med allt inför Kina-resan och inför det mer praktiska föräldrarskapet.

Vi har några saker kvar att ordna men det mesta börjar vara klart och har kunnat bockats av från listan.
Idag försvann punkten "Medicinskåpsuppdatering".
Linda och jag var på Apoteket och storhandlade för mer än 1000 kr.  Vi handlade allt från febertermometer till plåster och sårservetter. Inte det roligaste att handla men väldigt nödvändigt. 

Inköpen finns på bilden. Klicka så blir den större.

Är det något vi glömt...?????

Kommentarer
Postat av: Vi i Njurunda

Oj, jag hade glömt bort hur det var...men det behövs.
Bar blir sjuka utan som helst förvarning, när man minst behöver det. (något som kyler (brännsår,solsveda) är bra att ha hemma./Berit

2007-01-28 @ 09:17:25
Postat av: Zara

Hej!
Där sa du ngt kanske man borde se över sin egen resemedicinavdelning. Vi åker ju "bara" 2 dagar efter er fast till Thaoland!

Oj det var ju en del! Jo jag skulle nog rekomendera att du köper timjansirap! Suveränt mot hosta. Det är beställningsvara och dom har det hemma på 1-2 dagar! Den är bättre än de andra receptfria hostmediciner som finns. Jo har ni en sådan där sack n seat? En liten bärbar barn stol? När man viker ihop den blir den ca 10x10cm. Kanske skulle vara ngt om hon är van att sitta själv när hon äter. Det är ju ganska svårt att mata ngn i sitt knä. Ha det gott. Här i Svall är det -17 idag och fint väder. Jo Anna använder vinteroverallen till sin dotter... hur gick det med den biten köpte du ngn. Det blir inte ofta inlägg men när de är så blir de långa. Läse nästan varje dag i alla fall. Ha det bäst kram Zara m fam.

2007-01-28 @ 10:56:57
Postat av: Moser Britten

Det ser ut som du täckt upp det mästa. Kompresser,klorhexedin sprit eller koksaltlösning kan vara bra att ha.Ibland kan man behöva skölja rent i såren och har man inte till gång till tvål och vatten så är det bra. Tänkte inte på det, har du köpt någon bedövningssalva? Kan vara bra om man behöver göra rent ordentlig eller om dom blir biten av något (då menar jag små djur som myggor getingar och sånt) Det var kul att se att även ditt medicin skåp blir fullt. Du kan ju be Malin handla lite roliga plåster i England. Som du gjorde till henne och Mikael. Det brukar ju uppskattas med roliga plåster son du vet.

2007-01-28 @ 17:46:05
Postat av: Anonym

Vi har skickat upp lite sponsor artiklar som ni kanske har nytta av under resan..
håll till godo.

Bert-ivar& Berit

2007-02-22 @ 19:11:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback