Shopping, shopping och skötväska...

Shopping, shopping och skötväska...
När man får en liten bebis så är inte de materiella behoven så stora. De utvecklas och kommer till allt efter som...  Man behöver inte grindar för trapporna, man behöver inte köpa skor direkt. Inte heller tallrik och bestick eller böcker...

När man får en dotter som är 1 år och 5 månader när hon flyttar in - då är de materiella kraven stora från dag ett.    Förutom massa kläder och skor så skall det finnas leksaker, skötbord, matstol till köket, barnbilstol, bärsele, böcker, nappflaskor, haklappar och så vidare..... det finns ingen ände.
Jag måste erkäna att det är jätteroligt. Mycket, mycket dyrt men fantastiskt roligt. Stefan suckar lite och har äntligen slutat fråga vad allt kostar.  :-)

Jag erkänner att jag snöar in på vissa saker. Det är svårt att ta beslut om vad man ska köpa för sort eller för fabrikat med så liten kunskap och erfarenhet som vi har. Och ju fler man frågar desto fler alternativa lösningar uppdagas och man blir bara mer förvirrad... 
Ett exempel på detta är Skötväska - jag visste inte att en skötväska var en sådan statussymbol. Det finns skötväskor från Louis Vuitton som kostar 8500 kronor.  ( jag har inte köpt en sådan..!!!! )
Men en lite bättre och roligare skötväska kostar utan problem 700-1200 kronor. Och det är en jungel..!!!
Men jag är stolt över mig själv - för jag valde att köpa en "mini-skötväska" - den heter Skip*Hop Pronto och är jättefiffig.   Det står " Skip Hop Pronto är en snygg och läcker portabel skötväska för det allra nödvändigaste man behöver ta med sig, så att mamma och pappa alltid är beredda. Den extrabreda skötmadrassen kan lätt torkas av, huvuddelen är vadderad med en innovativ Pronto kudde. Skötmadrassen kan också tas bort. Pronto har också en läcker plastask för tvättservetter, nätfickor för blöjor och andra saker och en ficka på utsidan med dragkedja för personliga saker. "
Kan det bli bättre...??? Den kan hängas på handtaget på ena sidan av  barnvagnen.  Fiffigt va.

Kommentarer
Postat av: Ninna

Hi, hi ja du Birgitta, det där med tjejer och rosa. Alla säger nog likadant och när man väl har en liten tjej så är det ju såååå gulligt. Men visst finns det andra fina färger också som kommer att passa Li, det är ju sånt man lär sig efterhand. Våran Linneá var ju mer en rosa än hjärtebarnet Malin, hennes färg var ju naturligtvis rött.

Kram Ninna

2007-01-06 @ 17:33:44
Postat av: Vi i Njurunda

Hej hopp....
...vi har haft en helg i stockholm, tänk Er... shoppingsugen, en slant över, tid över, hittar inget speciellt att handla,....och då, REA, på de mest underbara barnsaker,kläder mm,... och dessutom, har man en liten goding att handla åt...Tack Li, du har förgyllt helgen åt oss....=) / Kram moster Berit

2007-01-09 @ 16:15:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback