Tiden går...

Jag har haft fullt upp av att komma hem och av att njuta av att vara hemma.

Jag kommer att fortsätta med bloggen om ni fortsätter att läsa. Läser och kommenterar ingen så kommer jag att sluta.Även om jag gör detta mest för mig själv och för att dokumentera vår första tid med Li så att det finns kvar för henne att läsa senare i livet så är det ändå trevligt att veta att någon läser och bryr sig

Nu har vi varit hemma i Umeå i en vecka snart. Vi börjar från början.

Hemresan:
Det gick bra för Li och mamman. Inga problem bara lite långtråkigt och jobbigt ändå. Mamman hade en liten tjej på ryggen i bärsele, ett mycket stort och tungt handbagage samt TVÅ resväskor på totalt 48 kg = mycket. Ja det är 18 kg överviktmen vi behövde inte betala någonting. ;-)
Stefans hemresa var kantad av överbokningar, förseningar ombokning via Frankfurt och med slutdestination Umeå istället för Sundsvall. Han tog bussen ner till Sundsvall för att vara med oss ett par dagar där.

Sundsvall:
Vi var i Sundsvall ett par dagar och träffade familj och några vänner. Vi bodde hos Britten där vi tog över Patriks rum. Det gick mycket bra och vi blev väl omhändertagna. Li fick feber (tänderna fortsätter att poppa upp i munnen på henne, hur många tänder behöver hon om hon bara äter välling..??? )så vi fick avboka en middag hos Zara &Tommy men förhoppningsvis kommer det fler tillfällen.
IKEA-turen blev väldigt liten pga obefintligt packningsutrymme i bilen. Tråkigt men IKEA finns kvar nästa gång.

Hemma i Umeå:
Underbart. Härligt och superskönt att komma hem.
Li kännde igen sig och gick omkring och tittade hela kvällen. Tussi var social och ville vara med oss hela tiden. Hon hade nog saknat oss lite.
Det tog tid att få undan all packning. All tvätt skulle via tvättstugan och strykbrädan innan den lades på rätt plats. Allt annat skulle också hitta tillbaka till sina platser. 8 veckors post skulle läsas och sorteras. Som tur var hade vi satt upp en skylt med "Ingen reklam, Tack!!"

Bilder från den gångna veckan:

Vi har köpt en ny grill som pappan och Li skruvade ihop.
image496



Li fick två uppblåsbara poler av Erik och Veronica. Lika rolig torr som blöt.

image498
image499

Vi har varit hos Sofia med familj. Där fanns en studsmatta och gungor. Det var roligt.
Det fanns även en sandlåda vilket inte var lika roligt.


image502


Kommentarer
Postat av: Moster Britten

Skönt att höra att allt är bra. Ser att LI har mycket att göra. Hon har ju tungan rätt i munnen när hon skruvar. Bad tackterna sitter i. Bra att hon fått en så gullig badbasäng med skugga. Klart att vi fortsätter läsa bloggen. Det är ju så kul att följa er på era äventyr.
Ha det så bra och ta hand om varandra nu ska jag jobba lite.

2007-07-16 @ 10:06:04
Postat av: Linda

Klart jag kommer läsa, jag kollar bloggen flera gånger per dag. Blir lika glad varje gång det kommer upp ett nytt inlägg. Jag hoppas att det finns någon ledig helg här framövet så att jag kan komma upp och umgås med er. :)

2007-07-16 @ 18:20:55
Postat av: Frida Söderström

Härligt att höra att ni kommit hem ordentligt! Började nästan bli lite orolig. Brukar kolla bloggen varje dag för att se hur det går för er på den spännande "barnfamiljsresa" och så här långt brukar det ju inte vara mellan uppdateringarna! :-)
Men det är klart att det tar tid att komma i ordning efter en så lång bortavaro hemifrån! :-)
Må så gott!
/ Frida

2007-07-17 @ 21:32:14
Postat av: Mormor & Morfar

Vi håller med dom andra, det är jätte kul att se vad som händer hor Er , det ser ut som allt går sin illa gång, Li skruvar och gungar samt badar , det ser jätte bra ut. KRAM

2007-07-18 @ 16:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback