78 timmar kvar tills vi får Li

Jag har inte skrivit om det men övervägande del av den mentala och känslomäsiga kapaciteten upptas av närheten tills vi får Li...  det påverkar och finns med i allt vi gör.

Vi längtar.

Kommentarer
Postat av: mormor Inger m.f.

Godmorgon, vi förstår att Ni redan är i väg till Kinesiska muren och hoppas att det blev en upplevelse utan like. Att Ni längtar och räknar timmar och minuter efter Eran dotter Li det fårstår vi, det pirrar i oss en hel del, det är nedräkning tills vi får träffa henne, ja även Er. många kramar.

2007-03-09 @ 07:16:00
Postat av: Kicki

Självklart vet vi alla att du antagligen även räknat ut sekunderna tills ni får träffa henne =)
Men det är väl tur att ni har så mycket aktiviteter så att ni åtminstonde kan försöka fokusera på något annat vissa stunder. Då går ju tiden fortare! Ser fram emot den första bilden på Li tillsammans med er på Bloggen...!!!

2007-03-09 @ 07:52:14
Postat av: Joachim V

Hej på er båda!
Ville bara skicka en liten snabb hälsning innan sändning här i Umeå.
Li kommer att få en kanonfamilj!
Kram från Joachim

2007-03-09 @ 13:02:15
Postat av: Berit

Längtar och räknar....jag förstår, men...nu är det "bara" timmar ni räknar...inte längre månader och veckor och dagar...Det är nära nu!!!

2007-03-09 @ 15:23:13
Postat av: Moster Britten

Förstår att NI längtar för det gör jag. Har varit på kurs hela dagen och inte hunnit titta in i Bloggen. Har berättat för alla på kursen om Li och allt ni får vara med om i Kina. (har varit på kund fokus) En av deltagarna har sin Mamma på resa i Kina. Som turist men hon hadde varit på nästan sammma sevärdheter som er. (Kan jag säga att det inte blev så mycket kund fokus) Hon hadde även vänner som bor här i sundsvall som väntar på barn från kina inom kort. Så jag tror att det är det jag kommer ihåg från kursen. Timmer minuter sekunder vad spelar det för roll. Snart är timmen slagen även för er.Förstår om det känns som en evighet. Men snart mycket snart. Tar det nya livet vid och ni har henne i er famn. Då glömmer ni snart att vägen dit varit lång. Så som alltid, Ta hand om varandra.

2007-03-09 @ 16:22:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback