Mätt och gladare

Nu är klockan åtta på kvällen och vi har precis ätit en mycket god kinesisk middag.
Den kinesiska maten idag var godare än något annat asiatiskt jag ätit tidigare... Om det boeror på omständigheterna, på storleken på aptiten eller om det var bättre -det får framtiden visa... Vi bestellde in massa mat och hela sällskapet delade och åt sig mer än mätta - det kalaset kostade inklusive öl mindre än 35 kr per person. ;-)

Humöret blev väldigt mycket bättre. Vi har också hittat en "supermarket" där vi köpt vatten och vin.

Vädret var idag soligt men kallt. Ca -6 grader men vår guide Rose sa att det kommer att bli varmare under veckan. Enligt Rose är detta ovanligt kallt för mars.

Vi är ett helt gäng blivande adoptivföraldrar som reser i grupp (eller egentligen 2 parallella grupper). Jag tror att vi kommre att bli 25 familjer. Alla vi bor på vånig 9 på hotellet och blandas inte bland ordinarie hotellgäster.

Beijing är STORT - 17 mijloner invånare är den nyaste siffran.
Nästan 2 gånger hela Sveriges befolkning i en enda stad.

Vi har även en guide som heter Li - som kommer att följa oss till Guangdong och Guangzhou. Hon blev mycket stolt när hon fick veta att vi kommer att ge vår lilla tjej samma namn.
Li betyder "vacker".

PS. Johan, Åsa och Anton har nu också kommit fram efter att deras "direktflyg" med China Air blivit över 8 timmar försenat på Arlanda.

PPS. I morgon ska vi shoppa.  :-)

Kommentarer
Postat av: Linda

Det låter som att ni har det bra där borta i Kina.:) Jag tror att Tussi är lite nervös över att bli storasyster. Det kändes som att hon inte sov många timmar i natt, och så gjorde hon allt för att reta Mats när han var inne i Li´s rum. :)I dag har dom varit ute båda två, Mats i sele. Tussi sitter hos grannen och Mats sitter och piper för att han inte kan gå över dit.

2007-03-05 @ 14:37:03
Postat av: Moster Britten

Ni värkar ha full koll på allt viktigt där nere. ( Vin och vatten. hoppas ni får sova i natt, så ni orkar handla i morgon. är det -6 grader då har ni kallare en vi -2 grader. Bijing måste vara kolosalt stort gå inte bort er. ha det bra och sov så gott. I morgon händer det nya spänande saker. Ser fram emot att få ta del av era upplever / Britt

2007-03-05 @ 15:26:15
Postat av: Familjen Söderström

Vad härligt att ni är framme och att resan har gått bra. Känns roligt att få följa er nu på eran resa. Kram / Carina (Stor kusinerna hälsar Oxå)

2007-03-05 @ 17:22:56
Postat av: Mamma o pappa

Det var jätte trevligt att få höra av Er igen. Vi förstår att det var skönt att få sova en stund. Pappa tycker att det äe orättvist att Ni får så fin mat, vi fick fläskkorv och potatismos det fick duga åt oss. Hoppas att Ni får sova länge i morgonbitti, Kram.

2007-03-05 @ 17:48:13
Postat av: Kusin Malin

Detta är fan hur häftigt som helst! Ni kommer säkert att ha grymt skoj! Jag kommer att följa eran resa som bara den, roligt att ni skriver så mycket! Kram

2007-03-05 @ 18:52:01
Postat av: Kicki

Skönt att höra att ni kommit fram ordentligt!
Vi ser fram emot att få "följa med" på er resa mot Li =)
Shoppa så det ryker - annars kommer du att ångra dig när du kommer hem !!!
Må så gott och försök njuta av de här dagarna innan ni får henne, även om jag förstår att det är jättesvårt att koppla av. Kram

2007-03-05 @ 19:42:57
Postat av: Berit

Vad bra att resan har gott bra.
Vad glad jag är för eran skull, ta vara på tiden och försök att njuta.
Kram på er båda!

2007-03-05 @ 20:51:27
Postat av: Lill syrran (lill faster)

Hejis! Vad kul att allt har gått bra för er, har inte hunnit titta in förän nu. Vad coolt att ni är där borta i stora Kina och vi sitter här hemma i lilla Sverige. Det kommer att bli intressant att följa med på eran resa, tänk att ni snart blir tre i familjen (eller frästen fyra) :) Hoppas att allt går bra, vi tänker på er.

Kramiz Marina med familj

2007-03-05 @ 22:15:15
Postat av: lill syrran

Hoppas ni hittar någe skoj på shoppingen

2007-03-05 @ 22:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback