Tisdag



Denna här natten hade Li mindre hosta men mycket mer feber? Li har varit upprörd och riktigt ledsen större delen av natten, vilket medfört mycket lite sömn för mamman och lite mer men fortfarande lite sömn för pappan.

Vi har därför gått lite på sparlåga idag. Men nu sover prinsessan igen och vi tar oss nu tid att skriva ett inlägg.

Li är riktigt ?matt i lacken? men imponerande tapper. Hon hoppar fortfarande men inte lika mycket och inte lika högt. Hon klappar händerna och gör ljud - det är lite mindre ansträngande.

Dagens bilder:

1 och 2 är vy från hotellrummets fönster.

3 och 4 är ett exempel av många "flyttlass" vi sett transporteras med cykel.

Bild 5 är inte så detaljerad men i dessa röda baljor finns hundratals små skorpioner i olika storlekar. Äckligt men troligtvis var det "mat".


Bild 6 är en bild på Li, där hon dreglar på grund av att tand nummer 8 har precis spruckit igenom och syns lite granna.

Även i dag blev det en latte på Starbucks och därifrån kommer bild 7 och den stora bilden - en liten "luft-tur" hos mamman.


Vi har nyss varit och fått Li´s pass och flygbiljett till Beijing. Vi lämnar hotellet 15:30 i morgon och kommer nog fram vid 23:30 på hotellet i Beijing. Vi hoppas och håller nu tummarna för att Li mår bättre i morgon och att förkylningen inte når öronen.

 






image216


P.S. Tack för uppdateringen Erik


Kommentarer
Postat av: Moster Britten

Nu har Li tur att hon kommit til er, För att bli ompysslad som en prinssesa kan ju få en att må bättre. kan hon ha feber pga tanden? Vilka fina bilder på Li hon ser så glad ut. Kul att passet är klart och att ni kan börja tänka på hem resan. Jag ser fram emot att ni kommer hem. Så Li kanske hinner med lite snö. Annars så kanske det finns vatten pölar att plaska i, har ni köpt stövlar? galonisar? Ha det nu bra och ta hand om varandra. Krama Li

2007-03-20 @ 13:16:52
Postat av: Mormor o. Morfar

Hej på Er, vi tror som Britt att det kanske är lilla tasnden som spökar, och då går det rätt snabbt åt rätt håll. Har Ni varit uppe i dom höga husen, jag skulle aldrig vilja bo högst upp,skulle Ni. Vi ser framemot Eran hemkomst, det ska bli roligt att träffa Li på riktigt, ja även Er.
Kram till alla TRE

2007-03-20 @ 15:24:45
Postat av: Fam Söderström

Hoppas att Li får må bättre tills imorgon när ni ska resa. Ja, nu är det inte många dar tills ni är på hemmaplan.Det förstår jag känns otroligt härligt, och roligt tycker vi det ska bli att få träffa Li på riktigt.

Må så gott/ Carina med familj

2007-03-20 @ 15:36:02
Postat av: Linda

Lika söt som vanligt. Tråkigt att hon blivit sjuk, hoppas att det går bra på flygget.

Dreggel, de där var väl inge dreggel. På ALLA bilder som jag har sett från när jag var så där liten, så har jag dreggel hela tröjan.:)

Jag säger som mamma, jag räkna bort dom nätterna när hon är här, så det betyder att ni är hemma om ett par dagar så där.:)

2007-03-20 @ 15:43:48
Postat av: Zara

Skönt att veta att det var tänder på G. Jag tänkte på att det är nog tänder för det såg ut som så! 8 tänder!!! vår prinsessa har ju inte många fler! Ni ser ju ut att trivas ihop. Vi ska åka hem i morgon och gruvar oss för en 13 timmars flygtur! Er resa kommer nog att bli en annorlunda flygtur med den lilla spring i benen tjejen!

Max tittade precis på bilderna och undrade var hon skulle sova om det var uppe eller nere... Han skulle nog vilja hälsa på er igen! Stefan hade ju hur många filmer som helst!!!! Li kommer inte att sakna nått där heller...
Ps Li har mkt fina kläder på sig hon klär verkligen idom. Du fick till och med vika upp byxorna!
På vår blogg får du/ni läsa om vårt lilla obehagliga äventyr här i Thailand! // Zara

Postat av: Eva

Hej!
Härlig bild av Li, vilken glädje!
Tänk att ni snart är hemma. Hoppas att resan går bra, och att inte det inte gör ont i Lis öron.
Kramar Eva

2007-03-20 @ 16:01:36
Postat av: Anders Ellenor Markus

Åh en sån glad liten tös, verkar vara en med mycke bus i.Härligt!!!!
Tur att barn hämtar sig snabbt efter sjukdom, men som sagt det kan ju vara bara tänderna som spökar. Här i Sidensjö har vi en liten man med magsjuka.:(
Lyck till med flygningen imorgon. Då får ni ju en föraning om vad Li tycker flygning.
Sköt om varandra!!!

2007-03-20 @ 19:50:56
Postat av: Antepante

tjena påre Li, ville bara tala om att min polare William fyller 7 bast idag, nån gång om ett bra tag kommer du säkerligen att träffa han.. Alla på radhusgatan 75 hälsar så gott.

2007-03-21 @ 19:27:50
Postat av: Joma

Hej!
Här är en främling som glatt tittar in då och då. Vi har en lång väntan kvar innan vi får besked från Kina, men det är redan nu svårt att låta bli att kolla in de som äntligen får träffa sitt barn.
Lycka till framöver!
/ Joma

2007-03-23 @ 14:08:06
URL: http://villhabarn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback