Torsdag. 10 dagar innan vi är hemma igen



Idag har vi varit "lediga". Vi har alltså inte haft några aktiviteter med gruppen. Däremot har vi förstått att begreppet "ledig" aldrig kommer få samma betydelse som det haft tidigare...
Detta var absolut inte ett klagomål utan bara ett konstaterande.
Vi har tillbringat större delen av dagen i hotellrummet för att Li verkat trivas bra med bara oss. Detta var också förat dagen i "lugn och ro", utan bussresor och annat tråkigt..


Li´s utveckling fortsätter... hennes "vokabulär" ökar och det har tillkommit diverse prupp-ljud med munnen, både med och utan bubblor. Även andra ljud med olika tungtekninker har hörts hela dagen. Kluckanden och smackanden.
Li har utan tvekan fått smak på "uppmärksamhet", de lär sig fort de små liven. Minutrarna innan hon somnade försökte hon fortfarande hoppa jämnfota, men benen ville inte riktigt bära.

Idag gick det bra att åka vagn så länge den var i rörelse, när vi var och köpte vatten mm.

I morgon har vi en turistdag. Vi ska bland annat besöka "Six Banyan Temple". image178
Six Banyan Temple är ett buddistiskt tempel från år 537. Det är Guangzhous största och mest aktiva buddistiska tempel och de som vill har möjlighet att få en välsingnelse för lycka för den nya familjen av munkaran i templet.

PS. Förutom kläder så tycker Li om leksaker, gärna lysande röda. (Vi pratar inte leksaker med lampor då, utan RIKTIGT röda)  Mamman och pappan tycker om "riktiga" leksaker typ Brio, som håller ett tag. Inte plastiga förbrukningsleksaker.

PPS. Vi har berättat för Li att hon ska på bröllop på skärtorsdagen. Hon tycker att det ska bli jätteroligt men är lite orolig för hur det ska gå att sitta still och vara nästan tyst i mer än 3 minuter..... ;-)

Kommentarer
Postat av: Moster Britten

JA hon är en riktig gullunge. Ser fram emot att höra och se mer av henne. När ni nämner röda saker och när jag ser att hon gillar speglar kommer jag att tänka på en leksak som Birgitta hadde när hon var 1.5-2 år. En rund spegel med rött gräpp vänligt ringrunt ca 30 cm i diameter. Det var en sådan leksak som man inte ville ta i, väldigt äklig om man säger så. Mamma köpte nog den från den där Engelska firman som fanns "Förr" nått på M. Mothet.....Kul att ni fått en dag ledig att hämta igen er på, utan att behöva turista. Ser fram emot mer bilder på Li för man kan inte se sig mätt... Rött och Brio..... Låter som en TAX.... Eller en röd bräda med små olik färgade pinnar som man ska hammra ner...eller en röd läragå vagn.... Önskan har gått fram. Ha det bra och sköt om er ta hand om varandra. Krama Li från mig.

2007-03-15 @ 14:57:12
Postat av: Mamma och Pappa

Vi har läst Er lilla följetång, det lika spänande varje dag. Alltid något nytt om Li det är så det ska vara. Vi håller med alla andra visst längtar vi efter både Li och hennes föräldrar. Det är så spånnande att läsa allt Ni får vara med om, samt att Li utvecklas till Er dotter. Ni verkar ha så roligt tillsammans, många kramar till er TRE

2007-03-15 @ 15:40:09
Postat av: Anonym

Det är ok...att stjäla all uppmärksamhet den 5:de.
Då blir det lugnare för oss.
Kram

2007-03-15 @ 21:45:32
Postat av: Lill Faster

Hallå! vad det var skoj att få se Li in action. Hon värkar vara som en liten sprall unge full av energi, vad roligt, det är ju så det ska vara. Hon kanske blir som Jonna, ett litet "spjuver" : ) Ha det fortsatt gott så höres vi.

Kramiz Marina, Reine, Alva o Jonna

2007-03-15 @ 22:10:02
Postat av: Massörerna Susanne och Roger

Hej på er
Berit var förbi en sväng idag och visade sidan på er, man blir ju alles lycklig av att läsa allt om er, jätte grattis och lycka till i framtiden med lill prinssean (super söt unge) Kramar från susanne och roger med familj i Timrå

2007-03-15 @ 23:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback