Stranden

image346

Vi var på stranden igår - men Li vill inte få sand på fötterna. Hon var bara nöjd när hon satt i vagnen eller stod på mamman eller pappan.

Vi badade inte men v var ut i vattnet en sväng men det var ganska stora och starka vågor.
Vi får göra ett nytt försök en annan dag. Idag är det mulet väder igen, ivilket fall just nu. Detb kan ändras under dagen.

Li gillar fortfarande sig själv och spegar.
      

Kommentarer
Postat av: Kicki

Halloj, måste erkänna att jag inte varit inne och läst sen ni var hemma... oj - vilken resa och vad jobbigt att lilla tjejen blev sjuk - och dessutom inte ens vara hemma i "trygga Svedala". Nä fy, jag ryser bara jag tänker på det. Skönt i alla fall att det gått över och nu ser ni ju ut att ha det superhärligt. (kommer du ihåg att Maya vägrade sätta ner fötterna i sanden när vi var på Gran Canaria när hon var strax över 1 år??- precis om Li)
Må så gott, jag ska bättra mig och läsa oftare.
Ge Li en puss från mig...
Kram Kicki

2007-05-22 @ 11:51:50
Postat av: Moster Britten

Nä, sand mellan tårna är kanske inte så kul. Tänk att speglar kan roa
en tjej. Det har hon inte "ärft" av mig. men jag minns ju hur spegel glad du var, så det är nog nått efter dig. Hoppas ni får bättre väder så ni kan bada.
Ha det gott och ta hand om varandra

2007-05-22 @ 12:06:20
Postat av: Mormor o. Morfar

Vi håller med Britten och Kicki att sand mella tårna är jätte läskigt, men Li blir ju större och känner nog lite annat om sanden , Ni kommer att ha sand över allt efter en stund på swtranden, kramar till alla 3

2007-05-23 @ 07:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback