Dagisplats

Idag har vi fått brev om att Li har fått en dagisplats.
På Förskolan Måttet från och med den 9 Januari 2008.

image862

Så här skriver Umeå Kommun på sin hemsida:
"Förskolan har funnits sedan 1982 och ligger i den äldre delen av Ersboda. Skogen är belägen inpå knutarna och även själva gården bjuder på stor variation. Vid förskolans fyra avdelningar finns ca 70 barn. Avdelningarna Månen och Stjärnan tar emot barn i åldrarna 1 - 3 år, Solen har barn i åldrarna 3 - 5 år och på avdelningen Jorden finns barn i åldrarna 1 - 5år. Förskolan har en stabil och inarbetad personalgrupp, med väl genomtänkt samsyn på barn. Vår profil är "Sinnlighet". Den visar sig bland annat genom aktiviteter som massage, vår sagoskatt, rörelse och sinnesstimulans. För att förstärka detta har vi inrett "Vita rummet" för avslappning och "Sjöjungfrunsrum" för sinnesupplevelser. Vi har även en ljudbank för hörselupplevelser. Vi jobbar mycket med språkstimulering. Matematik och naturvetenskap är också en viktig del av vår vardag."

PS: det jag glömde att berätta var att det var detta dagis vi önskade få plats på.
Detta dagis har också eget kök och de lagar all mat på plats.

Kommentarer
Postat av: Mormor & Morfar

Hej på ER, det var väl en glad nyhet att Ni fått en dagisplats till Li. Tänk vad hon ska lära sej mycke, tillsammans med alla andra barn. Jag tror nog att mamma grinar lite. Kram.

2007-11-24 @ 11:54:17
Postat av: Jessica J

Vad kul att Li har fått plats på världens bästa dagis!! Hon kommer vara dagiskompis med Viktor då, vi har haft våra barn på tre av fyra avdelningar och är lika nöjd överallt!

Kram Jessica

2007-11-25 @ 15:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback