Vitlök och flipper

Li är sjuk igen.
Hon har feber och klagar på vänster öra. Vi kommer INTE att gå till Vårdcentralen om det inte blir kris. Den pencilinkur hon åt klart förra måndagen har vi knappt återhämtat oss ifrån.
Li hann ju gå på dagis både torsdag och fredan samt halva måndag innan de ringde och mamman fick hämta en matt tös från dagis.

Nu är det alternativa metoder som gäller. Därför luktar Li nu vitlök ur öronen.

För att fördriva lite tid på förmiddagen så spelade vi flipper och spelade partymusik på jukeboxen.




Kommentarer
Postat av: Mormor & Morfar

Hej på ER, Li måste vara en jätte tålig liten tjej, som kan ta den ena smällen efter den andra. Ja även hennes mamma får ta åt sig, vi vet av ägen erfarenhet. Den ända tröst är att det går över ju äldre hon blir. MÅNGA KRAMAR

2008-08-26 @ 10:58:21
Postat av: Moster Britten

Stakars lilla gumman. Ont i öronen igen. Det är inte kul. Stakars lilla Mamman en sjuk liten gumma igen. Hinner du hämta dig och få kraft och ork att roa och sköta om Li? Tur att pappa är på hem gång. så du kan få lite andhämtning. Inte för att man släpper allt utan för att man har någon att dela det med. Vet inte om jag kan rekomendera det alternativa metoden Vad säger läkarna? Visst det är inte bra mad all pencelin men behöver det inte dokumenteras så man kan göra en utredning. Karnske rör i öronen i en framtid är ett allternativ.

2008-08-27 @ 07:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback