Nu är det höst......

Sommaren är slut och hösten är här.

I går var det 1,5 år sedan vi fick Li.
I 18 månader har vi varit föräldrar åt vår underbara prinsessa.

Denna prinsessa har varit sjuk jättemycket den sista månaden. Öroninflamationer, herpesblåsor hela munnen, feber, snor och en utslagen mage med mat/drick-vägran i flera dagar.

Det har varit många långa nätter och en trasa till liten sjuk tjej. Men vi hoppas att vi har kommit över till fast mark igen och  att det nu blir bättre framöver.




Det är kallt tycker Li - och till motsats från förra vintern, så gillar hon vantar i år. Hon ber om dem och tar inte av dem förrän vi är inne igen.
Dessa fina vantar har Mormor stickat.


Li leker med sin kompis Bianca.





Pappan hade med sig, inte mindre än 4 st stora gosedjur från Kina. "Akkan" ovan är en av dem. Denna pingvin har snabbt blivit en favorit. som ska följa med och göra allt. Den har ont på samma ställen som Li, sover med Li  och den vill följa med till lekparken (mamman förklarar då att den fryser - så det går inte).
Li vet att det är en pingvin - men den heter ädå "Akkan".



Kommentarer
Postat av: Mormor & Morfar

Hej på ER, vi håller med om att tiden har gått fort och mycket har hänt med lilla LI både med och motgångar, med tiden kommer hennes föräldrar bara komma ihåg medgångarna. Så är det att vara mamma och pappa, man ÄLSKAR sin lilla prinsessa över allt, och då försvinner motgångarna. Det är skönt att bli älskad som Mamma och Pappa, även om det gör ont lite här och där. Många kramar till ER3

2008-09-13 @ 18:27:37
Postat av: Karina

Hello!! Fick addressen av pappa, vilken fin hemsida ni har. Måste försöka träffas någon dag! Hoppas allt är bra med Er, här är läget rätt lugnt. Himla vad Pingviner fryyyyser!! :) Ibland kommer inte de rätta svaren men kan verkligen vara kula (roliga):)sen..... :) Ha´re gott och många kramar från kusin vitamin

2008-11-08 @ 23:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback